Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведення обласних зональних змагань з волейболу

Дата: 16.02.2022 09:43
Кількість переглядів: 2283

На виконання наказів Миколаївського обласного відділення КФВС від 07.01.2022 року № 14 «Про Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису (юнаки) ХХІ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році», від 08.01.2022 року № 15 «Про проведення обласних зональних змагань з волейболу (дівчата) ХХІ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році»,  від 01.02.2022 № 11 «Про внесення змін та доповнень до Регламенту № 22 обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році», Регламенту проведення ХХІ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2022 році, з метою відбору учнів на фінальні  змагання, на базі Широківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Широківської сільської ради проведено зональні змагання з волейболу між командами Горохівської, Інгульської та Широківської ОТГ.

Відповідно до Регламенту проведення змагань з волейболу, проведено засідання мандатної комісії. Головний суддя змагань Антипенко В.М., учитель фізкультури Широківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, провів нараду головної суддівської колегії та представників команд під час якої оголошено систему проведення змагань визначену Регламентом, проведено жеребкування та складено календар ігор. До роботи суддівської колегії залучено учителя фізкультури Червонодолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ватюка О.О. Змагання проведено з дотриманням протиепідеміологічних заходів.

Підсумкові результати змагань (дівчата):

І місце – Широківська ОТГ

ІІ місце – Горохівська ОТГ

 

Підсумкові результати змагань (юнаки):

І місце – Широківська ОТГ

ІІ місце – Горохівська ОТГ

ІІІ місце – Інгульська ОТГ

Щирі вітання переможцям! Молодці! Тож готуємось до фінальних змагань, які відбудуться на початку березня. Бажаємо перемоги!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора