Широківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ)

Дата: 10.06.2021 15:47
Кількість переглядів: 222

 

 

 

 

У К Р А Ї Н А

ШИРОКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ)

 

від «___» _____________ 20___р.                 № ____                     позачергова ___ сесія

с-ще Широке                                                                                     восьмого скликання

 

Про затвердження Регламенту

Центру надання адміністративних

послуг виконавчого комітету

Широківської сільської ради

 

Відповідно до частини десятої статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України від 03 листопада 2020 року №943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року №588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» (із змінами), та керуючись статтями 25, 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА

 

  1. Затвердити Регламент центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Широківської сільської ради згідно з додатком.
  2. Доручити діловоду Широківської сільської ради Мандзіловській Наталії Олександрівни не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному веб-сайті Широківської сільської ради згідно вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально?економічного розвитку, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

 

 

Сільський голова                         _________________                       Сергій Пересунько

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора